pergola

Prieel

We bespraken al eerder de pergola en de terrasoverkapping en in feite is een prieel wederom hetzelfde als voorgaande overkappingen. Het prieel is in feite een overkapping die losstaat van de gevel (zoals de pergola), maar het is wel een overkapping die volledig overdekt is (zoals de terrasoverkapping).
Nu wordt hierin zelden tot nooit nog een onderscheid gemaakt en kan je dus aannemen dat een prieel net hetzelfde is als een pergola of een terrasoverkapping.

Het prieel is met andere woorden een open overkapping, zonder zijwanden of deuren (tenzij je dit natuurlijk als optie wilt) en kan uit hout, aluminium, plexiglas en glas bestaan.
Het prieel, de pergola of de terrasoverkapping wordt voornamelijk gebruikt als een overkapping voor het terras.
Echter wordt het prieel ook vaak gebruikt om je eigen, rustige plekje te creëeren in de tuin, of aan een zwembad.

Om je een zo volledig mogelijk informatiepakket aan te bieden over het prieel, raden we je aan om verder te surfen naar 'prieelinfo.be', een website over het prieel.

Hier kan je onder andere lezen wat de voordelen en nadelen zijn van een prieel, welke materialen het beste zijn voor een prieel uit op te bouwen, de kostprijs van het prieel en je kan je ook verder informeren over andere overkappingen op deze website.
Mocht je interesse hebben om een prieel aan te kopen, kan je dat altijd doe via de offertedienst op deze website (hieronder), of via de hierboven vernoemde website.

Gratis prijsoffertes

Vraag gratis en vrijblijvende offertes aan van specialisten uit jouw regio via dit formulier:


 

overkappingen prijsoffertes

Gratis online prijzen vergelijken en aanvragen

Prijzen vergelijken bespaart je geld!
Door het prijsofferte formulier in te vullen, krijg je van maximaal 3 verschillende bedrijven op maat gemaakte offertes toegestuurd. Dit kost je helemaal niets en strekt tot geen aankoopverplichting.
Daardoor kan je dus gratis bedrijven én de werkwijzes van de bedrijven toegestuurd krijg.

Klik hier voor het korte aanvraagformulier.

Copyright © overkappingen-overkapping.be - Alle rechten voorbehouden

Gebruikersvoorwaarden | Links